Hardstyle bruiloft, mag het van jullie allemaal wel wat harder?

Wie denkt dat een bruiloft en hardstyle niet samengaan, vergist zich. Op het trouwfeest kan hardstyle er juist voor zorgen dat het feest helemaal los gaat! Of je de hardstyle nu verwerkt in de openingsdans of er gewoonweg de laatste uurtjes mee wilt vullen. Voor beiden is veel goeds te zeggen. Want geloof het of niet, maar onderstaand filmpje was de afsluiting van een bruiloft in Nederland ;).

Houd rekening met de gasten op een hardstyle bruiloft

Een hardstyle bruiloft wil dan ook niet zeggen dat je vanaf seconde één aan het stampen gaat. Zeker wanneer je ook oudere gasten (zoals je ouders en familie) te ontvangen hebt kun je hiermee de plank namelijk volledig misslaan. Zelf zien wij dan ook vaak dat hardstyle pas rond een uurtje of elf aan de orde komt, wanneer de ouderen al hebben kunnen dansen op de 80s/90s en top 40.

Hardstyle op je bruiloft? Dit heb je nodig!

Maar als het trouwfeest dan klaar is voor een lekker 150 BPM nummer, dan zijn een paar dingen toch echt onmisbaar. Behalve een dikke geluidsset met subwoofer, moet je hier ook denken aan een rookmachine, stroboscoop (wit knipperend licht) en laser. En wil je er echt een goede partij van maken, kijk dan eens of je lichtgevende festivalsticks kunt regelen.

Vind een DJ die overweg kan met hardstyle

Zorg er bij een hardstyle bruiloft wel voor dat je er een passende DJ voor vind. Niet iedere DJ is namelijk bekend met hardstyle en dan kan het ook moeilijk zijn te begrijpen wat hier mooi aan is. Een DJ die hier wel bekend mee is zal dit veel beter begrijpen en daardoor beter in kunnen spelen op het publiek.

Bij Allround DJ Service zijn wij bekend met hardstyle bruiloften en deze vinden we (stiekem) ook de allerleukste. Dan mag het dak er helemaal af!

Hardstyle in de openingsdans

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te openen met hardstyle maar de ervaring leert dat dit erg moeilijk is. Wanneer gasten net binnen (en nuchter) zijn, en je gelijk om de hoek komt met een dikke stampplaat is de kans groot dat het feest direct na de openingsdans weer inzakt. De energie gaat namelijk nooit op het niveau van die stampplaat kunnen blijven. Zolang jullie je daarvan bewust zijn maakt dat natuurlijk niets uit. Wel raden we sterk aan om wanneer je hardstyle wilt mixen in de openingsdans, de ceremoniemeester en DJ te vragen om iedereen de dansvloer op te roepen wanneer dit zover is. Zo weten mensen dat ze mee mogen doen met jullie openingsdans en staan jullie niet met zijn tweeën te hakken.

Ja, de conclusie. Een hardstyle bruiloft is gewoon hartstikke vet en net even anders. Wil je weten wat wij daarin voor jullie kunnen betekenen, laat dan van je horen door een offerte aan te vragen.

Like en deel dit artikel

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten

- 20% Fotospiegel
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
GRATIS Love Letters
GRATIS Led Sticks
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
- 15% Add-ons
Geen prijs
Helaas
Grijp je kans, win een prijs!
Vul je e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans op geweldige prijzen!
*bij het boeken van een DJ show

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum